Cultuur/NatuurDen Helder

Vierde Winterzondag op de Nollen met live muziek

Advertentie:

Den Helder – De Nollen zijn op de vierde winterzondag van 12.00 tot 19.00 uur. Op 26 februari kunnen belangstellenden om 13.00 en 15.00 uur een rondleiding krijgen in het winterlandschap.

Bij terugkomst zal de band ‘Barrel Aged Tunes’ de bezoekers opwachten met live muziek en rond de open haard zijn er drankjes en hapjes te krijgen. De eerste set begint om 14.30 uur en de laatste om 17.30 uur.

Barrel Aged Tunes is een Helderse akoestische Americana band die met veel enthousiasme en tomeloze energie folky muziek ten gehore brengt. Bezetting: Davor Visser (gitaar, percussie en zang), Olaf Eikelenboom (contrabas en zang) en Arnoud Deyll (mondharmonica/ bluesharp, trekzak en zang). Op zondag 26 maart valt de laatste Winterzondag en komt de Helderse band BARK.

De entree is gratis. Entree inclusief rondleiding is €12,50. Reserveren voor de rondleiding kan via info@projectdenollen.nl.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button