Hollands KroonUitgaan

Bedrog door Theatergroep Troost in Cultuurkerkje Oudesluis

Advertentie:

Oudesluis – Theater Troost brengt het befaamde toneelstuk “Bedrog” op de planken in het Cultuurkerkje Oudesluis, op zaterdag 21 maart 2020.

Harold Pinter schreef het naar aanleiding van zijn ervaring met overspel. Pinter was een Brits toneelschrijver en Nobelprijswinnaar. Hij kende het onderwerp driehoeksverhoudingen uit eigen praktijk. Het stuk wordt gezien als een van zijn beste stukken. Het ontleedt met precisie liefde en ontrouw. Het is ook Pinters meest autobiografische stuk, gebaseerd op zijn eigen geheime buitenechtelijke verhouding met een bekende journaliste.

Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis op zaterdag 21 maart 2020, aanvang 20:00 uur, zaal open 19:30 uur. Kaarten kosten 15 euro per persoon (incl. reservering, incl. kopje koffie / thee bij entree). Bij ingang of reserveer via www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button