Hollands Kroon

Mooie matches via Hollands Kroonse Uitdaging

Advertentie:

Hollands Kroon – Via de Hollands Kroonse Uitdaging zijn weer enkele mooie matches gemaakt. Matchgroeplid Justin de Weert kreeg enige tijd geleden de vraag (namens het bestuur van voetbalvereniging Succes uit Hippolytushoef) of hij geen mooie vergadertafel voor in de vernieuwen bestuurskamer.

Toevallig bood Lisenka van der Wilt van P. Smit BV uit Den Helder een mooie tafel aan en dacht daarbij zelf ook al aan Succes. De match was dus snel gemaakt. De tafel, met bijpassende stoelen, is inmiddels door Marco Homminga van P. Smit BV afgeleverd en zal weldra te bewonderen zijn in de vernieuwde bestuurskamer op het sportpark aan de Belterlaan.

Matchgroeplid Afke Schrale van Bloeiers uit Slootdorp verzorgde de beplanting bij het monument en de herdenkingssteentjes bij het voormalig Joods Werkdorp in de Wieringermeer. Op 20 maart wordt het laatste steentje gelegd. De Hollands Kroonse Uitdaging werkte graag mee aan de totstandkoming van dit project.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button