Uitgaan

Wereldberoemd sprookje Peter Pan komt naar Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Peter Pan is de nieuwe familiemusical van Theater Terra en is naast Kikker en het Avontuur dit seizoen te zien van januari tot en mei 2020 in Nederland en Vlaanderen. Vlieg tijdens de voorstelling mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan. Op zaterdag 28 maart om 16:00 uur vliegt Peter Pan naar schouwburg De Kampanje in Den Helder.

Fantastische avonturen wachten op Wendy, wanneer Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt en haar meeneemt naar de magische wereld van Nimmerland. Het elfje Tinkerbel leert Wendy vliegen en samen met de Verloren Jongens ontdekken ze het eiland. Daar ontmoeten ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak?

Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk op www.theaterterra.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button