Hollands KroonJeugd

Het Kleine Theater speelt Hans en Grietje in de Cultuurschuur

Wieringerwerf – Het Kleine Theater speelt op zondag 12 maart de familievoorstelling Hans en Grietje in de Cultuurschuur. Het optreden is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Hans en Grietje zijn verdwaald in het bos. Hans heeft het boek ‘Hans en Grietje’ gevonden in zijn vaders kast. Grietje mag het niet lezen van Hans, maar ze doet het stiekem toch. Als Grietje leest dat ze de volgende dag naar een heks gaan, verandert ze het verhaal. Ze vindt heksen namelijk maar niks, met zo’n enge kromme neus. Ze pakt een potlood en maakt van de heks een grappige heks, maar ze gaat zelf niet mee. Hans snapt niks meer van het verhaal en staat er helemaal alleen voor.

Het Kleine Theater maakt voorstellingen op de meest ambachtelijke manier. Zonder veel gedoe, met mooie muziek en humor. De theatergroep geeft zijn eigen draai aan de sprookjes, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten maar ook zeker niet saai voor de oudsten.

Kaarten
De voorstelling vindt zondag 12 maart om 11:00 uur plaats in de Cultuurschuur. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via een mail naar reserveringen@decultuurschuur.nl.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button