Den HelderUitgaan

Laatste Winterzondag op de Nollen met livemuziek van Bark

Advertentie:

Den Helder – De Nollen organiseert 26 maart de laatste WinterZondag. In het natuurgebied kunnen bezoekers genieten van het kunstlandschap met om 13:00 en 15:00 uur een rondleiding. Bij terugkomst speelt de band Bark.

Bark bestaat uit Marrit van Brummelen (zang, gitaar en piano), Frank Kooijman (zang, banjo en gitaar), Arnoud Deijl (mondharmonica, trekzak en percussie) en Kas van Diepen (contrabas). De band heeft een eigen repertoire en speelt Americana in de breedste zin van het woord: van beatlesque tot country, terug naar bluegrass en rock-‘n-roll. Onderweg zijn is een belangrijk thema in de liedjes van Bark, niet alleen naar verre oorden, maar ook naar een nieuwe liefde of een vervlogen tijd. Tijdens een optreden neemt Bark het publiek mee door adembenemende landschappen; van de bergen in Alberta naar de woestijn van Arizona, van Canyon de Chelly, domein van de laatste indianen in New Mexico tot Telegraph Cove, thuishaven van vissers en bosbouwers. De eerste van drie sets start om 14:30 uur.

De WinterZondag vindt 26 maart van 12:00 tot 19:00 uur plaats aan de Burgemeester Ritmeesterweg 10 in Den Helder. De WinterZondagen worden zeer goed bezocht, dus wordt geadviseerd tijdig een plekje te reserveren voor de rondleiding. Dit kan via info@projectdenollen.nl. Entree inclusief rondleiding kost € 15, voor museumkaarthouders is toegang gratis. Alleen aan de rondleiding zitten kosten verbonden, een bezoek aan de band is gratis.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button