Den HelderHollands KroonPolitiek

Weer bekladdingen in aanloop naar verkiezingen

Advertentie:

Den Helder / Hollands Kroon – ‘Stem ze geewoon weg!’ Bij het Marinapark in Den Helder heeft iemand met rode graffiti een muur beklad met die boodschap tegen coalitiepartijen D66 en de VVD. In Hollands Kroon is een bord van de PvdA overspoten met ‘BBB BBB’, de club van Caroline van der Plas. PvdA Hollands Kroon reageert boos op Twitter.

“Hopelijk zijn deze vandalen geen leden van jouw partij”, zo leest de tweet. “Caroline van der Plas vindt dat fakkels niet kunnen, maar wat vind je er dan van dat verkiezingsborden in Hollands Kroon worden beklad met drie grote zwarte B’s en beplakt met stickers?” Bij de gemeenteraadsverkiezingen vorig jaar was het ook al vaker raak. Toen werd bij Anna Paulowna een billboard van de VVD beklad met complotteksten.

Ook nu moet de VVD het samen met D66 ontgelden. Niet in Anna Paulowna, maar in Den Helder kon iemand zich niet inhouden: ‘Stem ze geewoon weg!’ Zo leest een witte muur bij het Marinapark nu. Het is niet de enige spelfout in de boodschap van de anonieme ontevreden kiezer: D66 is geschreven met drie zessen, al zal dat waarschijnlijk bewust zijn.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

1 reactie

  1. vast niet gedaan omdat de mensen het volkomen eens zijn met het huidige afbraakNederland-buitenlandersknuffelbeleid, ik zou zeggen stem ze gewoon weg die clubjes, tijd voor een frisse wind

Wellicht ook interessant

Back to top button