Uitgaan

Sportfederatie Den Helder organiseert algemene ledenvergadering

Advertentie:

Den Helder – Sportfederatie Den Helder houdt dinsdag 26 maart een algemene ledenvergadering. De bijeenkomst begint om 19:30 uur en vindt plaats in sport- en zalencentrum De Draaikolk aan Dollardlaan 202.

Raymond Koen van Team Sportservice zal voorafgaand aan deze vergadering uitleg geven over Sportakkoord 2. Deze presentatie is ook toegankelijk voor niet-leden van de Sportfederatie en zij worden dan ook van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

De ambities in het Sportakkoord zijn groot. De sport en sportcultuur staan voor nieuwe uitdagingen en tegelijkertijd kansen. Uitdagingen en kansen die passen bij de huidige maatschappelijke tijdsgeest. Het Sportakkoord speelt hierop in en biedt verenigingen en andere organisaties mogelijkheden tot ondersteuning op financieel en organisatorisch gebied.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button