Den HelderLOS Den Helder

Burgemeester Nobel geeft opnieuw live antwoord op vragen

Den Helder – De Helderse burgemeester Jeroen Nobel is woensdag 8 april weer te gast bij LOS Radio. Tussen 11.00 en 12.00 uur is hij aanwezig in de studio en gaat hij in op vragen van luisteraars.

Wie een vraag aan de burgemeester heeft (bij voorkeur over alles wat te maken heeft met de coronacrisis) kan die tijdens de uitzending stellen via de telefoon (0223621202) of via Whatsapp (0629396035). Een vraag e-mailen kan ook, via nieuws@regionoordkop.nl. Per e-mail kunnen de vragen vanaf nu worden ingestuurd.

Luisteren naar de speciale uitzending op LOS radio kan via deze website, maar ook via de speciale gratis app van Regio Noordkop en natuurlijk ook via FM (105.6mhz) en alle digitale aanbieders.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button