Den HelderHollands KroonMaritiem

Ook streep door Reddingbootdag

Advertentie:

Den Helder / Den Oever – De Reddingbootdag van de KNRM komt dit jaar te vervallen vanwege de coronacrisis. Voor het reddingswerk op het water is het van het grootste belang dat de reddingstation inzetbaar blijven met voldoende bemanningsleden voor de reddingboten. Daarom heeft de KNRM besloten alle activiteiten te annuleren.

Reddingbootdag is dé dag voor donateurs om actief kennis te maken met het werk, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM.
Reddingbootdag wordt normaal gesproken door alle 45 reddingstations van de KNRM georganiseerd.

De KNRM onderzoekt nog of de open dag na de zomer alsnog gehouden kan worden. En goed nieuws voor iedereen die zich tijdens deze dag had willen aanmelden als donateur, dat kan alsnog via knrm.nl/doneren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button