Den HelderPolitiek

Beter voor Den Helder dient motie in over heropening terrassen

Den Helder – Lokale partij Beter voor Den Helder zal tijdens de raadsvergadering van 6 april een motie indienen waarin zij het college B&W vraagt steun uit te spreken voor het heropenen van de terassen van de Helderse horeca.

Burgemeester Halsema van de gemeente Amsterdam sprak tijdens het televisieprogramma ‘Beau’ uit dat de huidige coronaregels geen overtuigingskracht meer hebben en dat daarom een gedeeltelijke heropening van de buitenruimtes en de terrassen noodzakelijk is. Vervolgens gaven de burgemeesters van Rotterdam, Den Haag en Utrecht aan de oproep te steunen. Zij maken zich zorgen om de drukte in parken en andere openbare plekken. Een heropening van de terrassen zou zorgen voor een spreiding van mensen die zich met het mooiere weer buiten willen begeven. Beter voor Den Helder wil dat het Helderse college het pleidooi van Halsema steunt en ook oproept tot een heropening van de terrassen.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

3 reacties

  1. wie was ook al weer de fractievoorzitter van die partij?
    zou die niet per ongeluk zelf misschien ietwat baat hebben bij opening terrassen?

  2. Beetje goedkoop scoren. En dat van een partij , die er geen enkele moeite mee heeft om andere ondernemers die voor hun bedrijf opkomen een mes in de rug te steken.

  3. Beter voor Den Helder, een partij die opkomt voor eigenbelangen, maar andere ondernemers de nek omdraaid.

Back to top button
%d bloggers liken dit: