Sport

Kees en Rick Kaandorp winnaars Vuurtorentoernooi

Advertentie:

Den Helder – Met tropisch weer waren de condities warm maar passend te noemen voor jeu de boules. Afgelopen zaterdag werd het Vuurtorentoernooi bij vereniging Entre Nous gehouden waaraan verschillende teams van buiten Den Helder deelnamen. Eerst werden er twee voorronden gespeeld en daarna werden de spelers ingedeeld in een A en B poule. Het tournooi werd gewonnen door het team uit Beverwijk van Kees Kaandorp met zijn zoon Rick. Zij wonnen vier van de vijf partijen met een saldo van plus 41 wat hen de eerste plaats opleverde.

De tweede plaats ging naar het team Eugene Farez die in Zuid-Scharwoude speelt met Iwan Gard die in Frankrijk speelt. Ook zij hadden vier partijen winst maar hun saldo was plus 23. De derde plaats ging zeer knap naar het Entre Nous team Wout de Wolf met Rien de Waal ook vier gewonnen maar een saldo van plus 22.

In B poule ging de winst naar het koppel Arjan en Angeligue Mennen uit de Wieringerwaard. De tweede plaats in deze groep viel ook in de Wieringerwaard en kwamten deel aan het team van Jan Kouseband met Sander de Maaier. De derde plaats ging naar het team uit Zuid-Scharwoude: Maarten Beneker met Cathy Thielsch.

Volgens Entre Nous was het een zeer geslaagd toernooi dat onder erg warme weersomstandigheden werd gespeeld. En er werd naast andere consumpties dan ook veel water gedronken.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button