Hollands KroonPolitiek

Openbaar fractieoverleg GroenLinks

Adverentie

Hollands Kroon – GroenLinks Hollands Kroon heeft maandag 12 april een openbaar fractieoverleg. De aanvang van het overleg is 19.30 uur en dit zal digitaal plaatsvinden via Zoom.

Iedereen is welkom. Wie wil inspreken of meepraten kan dit aangeven via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl. Deelnemers krijgen vlak voor het begin van de vergadering een link toegestuurd.

Op de agenda staan de onderwerpen van de raadsvergadering van 15 april, onder andere enkele bestemmingplannen: Zuiderweg 6 in Anna Paulowna, Molenvaart 243 in Anna Paulowna en het woningbouwproject Spreeuwenhof in Winkel. De complete agenda staat op de website van de gemeente.

Uiteraard is het ook altijd mogelijk om contact op te nemen met GroenLinks voor degenen die digitaal vergaderen niet ziet zitten, maar toch iets willen bespreken met het afdelingsbestuur of de fractie. Desgewenst komt de fractie graag langs.

Informatie over activiteiten en standpunten kun je vinden op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon en op twitter: @GLhollandskroon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button