Hollands KroonPolitiek

Openbaar fractieoverleg GroenLinks

Hollands Kroon – GroenLinks Hollands Kroon heeft maandag 12 april een openbaar fractieoverleg. De aanvang van het overleg is 19.30 uur en dit zal digitaal plaatsvinden via Zoom.

Iedereen is welkom. Wie wil inspreken of meepraten kan dit aangeven via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl. Deelnemers krijgen vlak voor het begin van de vergadering een link toegestuurd.

Op de agenda staan de onderwerpen van de raadsvergadering van 15 april, onder andere enkele bestemmingplannen: Zuiderweg 6 in Anna Paulowna, Molenvaart 243 in Anna Paulowna en het woningbouwproject Spreeuwenhof in Winkel. De complete agenda staat op de website van de gemeente.

Uiteraard is het ook altijd mogelijk om contact op te nemen met GroenLinks voor degenen die digitaal vergaderen niet ziet zitten, maar toch iets willen bespreken met het afdelingsbestuur of de fractie. Desgewenst komt de fractie graag langs.

Informatie over activiteiten en standpunten kun je vinden op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon en op twitter: @GLhollandskroon.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (20). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button