Texel

Reparatiewerkzaamheden Pontweg N501

Adverentie

Den Burg – Half april worden reparatiewerkzaamheden verricht aan de Pontweg N501 op Texel, tussen de rotonde Akenbuurt en De Koog. Gedurende deze twee dagen durende reparatie wordt een halve rijbaan afgezet. Verkeersregelaars leiden het verkeer in goede banen.

Door een combinatie van vorst en zout in de wintermaanden zijn er verschillende gaten ontstaan in de deklaag van de Pontweg. Afgelopen periode zijn de gaten provisorisch gedicht in afwachting van het definitieve herstelwerk. Tot de definitieve van de herstelwerkzaamheden aanvangen, worden eventuele gaten tijdelijk gedicht.

De herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd door Strukton. Op de digitale kaart wegwerkzaamheden zijn alle actuele wegwerkzaamheden op Texel te zien.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button