Overige

Extra hulp met lezen en schrijven

Wieringerwerf – Nederland telt 1,3 miljoen mensen die moeite hebben met lezen, schrijven en rekenen of onvoldoende digitale vaardigheden bezitten om volwaardig deel te nemen aan de huidige informatiemaatschappij. Dit is een op de negen inwoners van ons land. Op 26 april vindt om 15.30 uur in de Cultuurschuur in Wieringerwerf speciaal rond dit thema een informatiebijeenkomst plaats onder de noemeer “Voel je Goed”.

Belangstellenden met een partner, vader of moeder, broer/zus, vriend of vriendin die moeite met lezen of schrijven heeft en een gezondere leefstijl wil in combinatie met extra hulp bij het lezen, schrijven en digitale vaardigheden, die is van harte welkom bij informatiebijeenkomst. Voor meegekomen kinderen wordt iets leuks gedaan.

Deze cursus, gegeven door Karin Esselink en Klazien Verberne, start op 24 mei met een tweede groep. In oktober vorig jaar is de eerste groep gestart. Het project bestaat uit twintig lessen in een kleine groep van maximaal zes personen. En drie uur diëtetiek. Dit project wordt volledig gefinancierd vanuit de gemeente. Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan verbonden.

Aanmelden
Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door naar 06-36115246 te bellen of een email naar info@patriciasikkes.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button