Den HelderUitgaan

Toneelvereniging MBSOV speelt ‘DNA onbekend’

Den Helder – Toneelvereniging MBSOV speelt vrijdag 21 en zaterdag 22 april ‘DNA onbekend’, een blijspel van Nico Torrenga.. Het toneelstuk gaat over Stien, die al jaren weduwe is en samenwoont samen met haar altijd zieke broer Gerrit. Stien heeft haar moeder beloofd om voor hem te zorgen, maar ze wordt stapelgek van hem.

Wanneer Stiens schoonzuster met haar zoon op visite komt, wordt het er ook niet gezelliger op in huize Slijkstra. Als Martha een gevoelig onderwerp aansnijdt en Gerrit daarin meegaat, dan is de maat vol voor Stien en bedenkt ze een plan om hun een lesje te leren. Wanneer Stien door een noodlottig ongeval om het leven komt, beginnen Gerrit en Martha meteen met het verdelen van de erfenis, aangezien zij de enige erfgenamen zijn…. Of toch niet?

De voorstellingen vinden op vrijdag 21 april en zaterdag 22 april plaats in De Dukdalf, gevestigd aan Hoofdgracht 4, 1781 AA Den Helder. De zaal opent beide avonden om 19:30 uur, de voorstellingen beginnen om 20:00 uur.

Kaarten
Kaarten voor DNA onbekend zijn voor € 10,00 telefonisch of aan huis verkrijgbaar. Dat kan aan de Baijs, P. Korffstraat 54 in Den Helder (633110). Ook is het mogelijk kaarten te verkrijgen via Teddy Dorlijn aan Krugerstraat 28 of via telefoonnummer 623408. Verder verkoopt J. De Ruiter ook kaarten via Weth. Berbeelaan 17 in Anna Paulowna of telefoonnummer 752001.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button