Hollands Kroon

Gemeente plaatst camera’s in de Lupinestraat in Hippolytushoef

Advertentie:

Hippolytushoef – De gemeente heeft in het belang van de openbare veiligheid besloten om camera’s te plaatsen in de Lupinestraat.

De problemen zouden zijn ontstaan door een bewoner in de straat die wordt verdacht van seksuele handelingen bij minderjarige jongens. De verdachte heeft vastgezeten maar is sinds enkele weken weer thuis waar hij zijn strafzaak mag afwachten.

Volgens een bewoner van de straat ondervinden zij en haar medebewoners al meer dan een jaar overlast van de man en zijn dochter. “Het is nu gelukkig weer wat rustig, maar eerder kwamen verschillende jongeren hier naar de woning van de verdachte en waren ze behoorlijk luidruchtig. Er werd door de straten geracet en ze kwamen zelfs op andermans erf. Het was allemaal een heftige tijd met veel onrust”.

Verhuizen
De verdachte in de zaak heeft al aangegeven dat hij zo snel mogelijk met zijn dochter wil verhuizen. Omdat de zaak nog loopt en hij nog een psychologisch onderzoek moet ondergaan zal dit nog wel even duren.

Lees ook het artikel: Advocaat vraagt om vrijlating vermeende ontuchtpleger uit Hippolytushoef.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button