Sport

MSV Zeemacht doet goede zaken in tweede periode

Advertentie:

Den Helder – De mannen zaalvoetballers van MSV Zeemacht versloegen Urk in de eerste divisie met 4-2. Door deze winst heeft het talentvolle team nog volop kansen in de tweede periode.

Lange tijd waren beide teams zeer aan elkaar gewaagd. Door Luke Waard werd de score geopend. Nog voor de pauze kwam de stugge tegenstander op gelijke hoogte. In de tweede helft zag het thuispubliek in sporthal De Brug een aantrekkelijk duel. Beide teams gingen volop voor de volle winst. Na een aantal fraaie acties kwam de bal bij Aron Swart die 2-2 scoorde. Urk kwam voor de tweede keer terug.

In de slotfase werd het extra spannend. Mike Zomerdijk scoorde enige minuten voor tijd 3-2. Urk ging over tot slotoffensief en Zeemacht kwam onder druk. In de laatste minuut bracht Melvin Damsma de zo bevrijdende 4-2 op het scorebord. Een bijzondere avond daar in de sfeervolle sporthal de Brug.

YouTube

De wedstrijd was ook rechtstreeks te volgen op YouTube. Speaker Ed Futsal gaf zijn deskundige commentaar. De wedstrijd is nog terug te zien. Volgende week vrijdag speelt Zeemacht uit in Groningen tegen Drs Vijfje.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button