Den HelderVideo

Video: Opening Ralphs Bikeworld in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Halfords Den Helder verdwijnt uit het Helderse straatbeeld. Eigenaar Ralph Artz heeft samen met zijn team besloten om hun passie te volgen en door te gaan met uitsluitend fietsen, fietsaccessoires en services. Wethouder Tessa Augustijn is aanwezig om het getransformeerde pand te openen.

Na een succesvolle audit in 2021 werd het bedrijf een Shimano Service Center. Dit heeft de passie voor fietsen verder aangewakkerd. ”Shimano Service Centers zijn eigenlijk de beste fietsenwinkels die je kan hebben. Shimano stelt hele hoge eisen aan haar service centra en elk jaar krijgt het bedrijf een audit”, aldus de eigenaar. ”Ik ben er heel erg trots op.”

Wethouder Tessa Augustijn: ”Den Helder is op weg om één van de meest fietsvriendelijke steden te worden. Wij zijn op dit moment druk bezig om alle onderliggende plannen hiervoor te realiseren. We zijn ook bezig met een doorfietsroute. Die route gaat van Texel naar Alkmaar of Heerhugowaard en is bedoeld om snel op te kunnen fietsen.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

3 reacties

  1. Mooi hoor! Wens Ralph en zijn mensen heel veel succes. Ik gun het hun van harte!!

    1. Ik ga zeker een keer kijken. Ben vooral benieuwd naar het assortiment accessoires en onderdelen. Dat was bij Halfords wat beperkt.

  2. Den Helder fietsvriendelijk wethouder? Dan is er nog een lange fietsweg te gaan.

Wellicht ook interessant

Back to top button