Hollands KroonUitgaan

Boerenversmarkt schrapt editie 2020 van de agenda

Adverentie

Wieringermeer – De stichting Boerenversmarkt, die jaarlijks in het eerste weekend van september een groots proef- en beleefevenement organiseert in de Wieringermeerpolder, heeft besloten dat de editie van 2020 niet zal plaatsvinden.

De organisatie ziet gezien de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de daarmee samenhangende beperkingen geen kans het evenement dit jaar te organiseren. Het organisatieteam hecht er veel waarde aan een verbinding te leggen tussen agrarisch producent en de consument, maar stelt dit jaar de gezondheid van een ieder voorop en kiest dus voor het annuleren van de markt.

De organisatie is er van overtuigd de mensen uit de wijde omtrek in 2021 weer een succesvolle markt aan te kunnen bieden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button