Sport

ZAP ondanks verlies niet ontevreden

Advertentie:

Hollands Kroon –  ZAP verloor tijdens het Noordhollands kampioenschap handbal met 38-28 van VZV 2. Trainer Stefan Baars was tevreden over het getoonde spel. Hij ziet dat zijn team al in een goede flow terecht is gekomen.

Eerder deze week in dit zelfde toernooi verloor ZAP met 22-32 van het zeer sterke VOC 2. Baars: “een hele sterke tegenstander waarvan je vooraf altijd maar moet afwachten met welke speelsters ze op de proppen komen. Moeilijk hebben we het in ieder geval altijd tegen ze. VOC heeft voor eerste en tweede team veel talent tot haar beschikking.  We zijn goed overeind gebleven en de nederlaag was vooraf al ingecalculeerd.”

Tegen VZV 2 waren de kansen vooraf groter. “VZV is natuurlijk ook een zeer sterke tegenstander die ook optimaal gebruik kan maken van een mix van jong en oud. Aan beide kanten ontbraken er vaste krachten wegens vakantie. Als team lieten we vanaf het begin een goede indruk achter. Buiten de wedstrijden er is van de week ook nog hard getraind. Heerlijk om met deze groep te werken.”
   
SEW 2
De volgende tegenstander wordt dinsdagavond 22 augustus SEW 2. “Die staan nu vierde in de poule. De publieke belangstelling is zeer goed, de zaal zat vol. Deze Noord-Holland Cup leeft volop.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button