Hollands Kroon

Nog meer belangstelling voor Open Cultuur Podium

Hollands Kroon – De tweede live uitzending van het Open Cultuur Podium in Hollands Kroon trok nog meer kijkers dan de eerste. De teller stond ongeveer op 180 kijkers aan het eind van de uitzending via facebook van het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK). Inmiddels al 750 maal bekeken.

In de tweede uitzending waren er muzikale bijdragen van KoorBisNis, duo Greetje van Roon & Herman Koopman, Trio Trabant met Edina Csüllög, drummer Kasper Tiebie, zangduo Ralph Burgemeestre & Esther Kaper en gitarist Henk HaanRaads.

Verder werd een vrolijke dansshow van de Snippies, een video-impressie van het Wieringer Eilandmuseum en een video over het maken van het beeld de Uil van Rutger Jan Bredewold getoond.

Naast de enthousiaste reactie van het publiek was er ook de suggestie om de aanvang van toekomstige Open Cultuur Podia aan einde middag te laten plaatsvinden. Het bestuur van CPHK zal in haar vergadering van eind mei de twee uitzendingen evalueren en besluiten over de continuering van de opzet.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button