112Noord-Holland

WNL zoekt ‘publiek’ voor Misdaadcollege over seriesteker

Adverentie

Regio – De regio rondom Egmond aan den Hoef was in 2018 in de ban van de zogeheten ‘Serie-steker’; een nietsontziende messensteker die willekeurig hardlopende en fietsende vrouwen vanuit zijn auto belaagde. In 2019 sloeg hij opnieuw toe in Barsingerhorn, een dorp nabij Schagen. Politie en Justitie staan op scherp en weten na een bloedstollend onderzoek en technisch recherchewerk de dader op te sporen.

In het programma “Misdaadcollege” van Omroep WNL vertellen politie en justitie voor één keer hoe ze deze geruchtmakende zaak wisten op te lossen. Onder leiding van Rick Nieman geven de onderzoeksleiders van de politie, de Officier(en) van Justitie en andere directbetrokkenen openheid van zaken.

De opname vindt plaats op zondagavond 10 mei tussen 21:00 en 22:00 uur. De aflevering wordt online gestreamd via ZOOM en belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden!

Opnames
Deze zaak met speciale aandacht gevolgd? Bijvoorbeeld omdat u in de omgeving woont/woonde? Interesse om een vraag te stellen aan een van de direct betrokkenen over het onderzoek of het proces? Of een andere reden waarom u de opnames online wil bijwonen?  Meld u dan snel aan om online aanwezig te zijn bij de opnames van “Misdaadcollege”. Dat kan via: https://bit.ly/2SDRcSw of mail naar misdaadcollege@nopicturesplease.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button