Hollands Kroon

Zomerpakketten voor gezinnen die het niet breed hebben

Hollands Kroon – Dit jaar organiseert Present Hollands Kroon weer Actie Zomerpakket. Een zomerpakket is bedoeld om de zomertijd voor gezinnen die het niet breed hebben, nét een beetje zonniger te maken. Zeker in deze tijden is het fijn om wat extra’s te kunnen uitdelen. Je kan je aanmelden om een zomerpakket samen te stellen.

Je kunt een pakket samenstellen met je gezin, een groep of alleen. Wat je erin kunt doen? Denk aan bonnen voor ijsjes, zomerspeelgoed, leuke tijdschriften, etc. Aanmelden kan tot 24 mei. Medio juni ontvang je de gegevens van het gezin voor wie je het pakket mag samenstellen. Ook ontvang je tips voor het samenstellen en langsbrengen van het pakket. Het is de bedoeling om het pakket vlak voor de zomervakantie (laatste twee weken van juni) bij het gezin langs te brengen.

Meer informatie en aanmelden presenthollandskroon.nl/actie-zomerpakket.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button