Hollands Kroon

Zomerpakketten voor gezinnen die het niet breed hebben

Hollands Kroon – Dit jaar organiseert Present Hollands Kroon weer Actie Zomerpakket. Een zomerpakket is bedoeld om de zomertijd voor gezinnen die het niet breed hebben, nét een beetje zonniger te maken. Zeker in deze tijden is het fijn om wat extra’s te kunnen uitdelen. Je kan je aanmelden om een zomerpakket samen te stellen.

Je kunt een pakket samenstellen met je gezin, een groep of alleen. Wat je erin kunt doen? Denk aan bonnen voor ijsjes, zomerspeelgoed, leuke tijdschriften, etc. Aanmelden kan tot 24 mei. Medio juni ontvang je de gegevens van het gezin voor wie je het pakket mag samenstellen. Ook ontvang je tips voor het samenstellen en langsbrengen van het pakket. Het is de bedoeling om het pakket vlak voor de zomervakantie (laatste twee weken van juni) bij het gezin langs te brengen.

Meer informatie en aanmelden presenthollandskroon.nl/actie-zomerpakket.

Trefwoorden
Toon meer

Babette van Tongeren

Dit bericht is geplaatst door Babette van Tongeren. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Babette richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via babette@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button
Close