Hollands KroonPolitiek

Hollands Kroon biedt gratis geldplannen voor inwoners

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon biedt via Startpunt Geldzaken ondersteuning aan inwoners die te maken hebben met geldproblemen. Op de website van het startpunt kan anoniem antwoorden op geldvragen worden gevonden. Ook biedt de website een overzicht van welke stappen genomen kunnen worden om geldzaken te plannen of te verbeteren.

Er zijn negen soorten geldplannen te vinden op de website. “Zo is er ook voor uw situatie een geschikt plan”, aldus de gemeente. Daarmee is het Startpunt Geldzaken niet enkel bedoeld voor mensen die vaak geld te weinig hebben. Ook mensen met recentelijke veranderingen in de financiële situatie en mensen die soms of regelmatig geld over hebben kunnen er terecht. Ook zij kunnen doormiddel van geldplannen hun geldzaken op een rij zetten. Dit voorkomt geldstress en moeilijkheden met plannen maken voor later.

Startpunt Geldzaken is een samenwerkingsverband van het Nibud met Vereniging Eigen Huis, de beleggersvereniging VEB en de Stichting Certificering FFP.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button