112

Jongen (9) beroofd van step

Adverentie

Den Helder – De politie doet onderzoek naar de beroving van een 9-jarige jongen. Dat gebeurde woensdagavond rond 20.30 uur, toen hij aan het spelen was op de Marsdiepstraat.

Het jochie werd bij de Eendrachtstraat aangesproken door drie andere jongens, twee op een fiets en 1 op een elektrische step. Het slachtoffer werd bedreigd met mishandeling, omdat de drie zijn zwarte step (met opschrift Scooter) wilden hebben. Het slachtoffer kon wegrennen en moest zijn step, met witte wielen, achterlaten. Hij heeft aangifte gedaan.

De politie verrichtte een buurtonderzoek en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844. Wie op een andere manier weet wie bij de beroving betrokken zijn, kan zich ook melden. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button