Hollands KroonPolitiek

Onderzoek naar invulling sporthal Veerburg Anna Paulowna

Adverentie

Anna Paulowna – De gemeente Hollands Kroon is in samenwerking met onderzoeksbureau Treem een onderzoek gestart naar de accomodatiebehoeften in Anna Paulowna, om zo een goede invulling te kunnen vinden voor sporthal Veerburg. Via denkmee.hollandskroon.nl kunnen inwoners een enquête invullen.

In de enquête wordt naar de behoeften van de inwoners gevraagd. Dit hoeft niet enkel betrekking te hebben op sport zegt de gemeente: “Deze multifunctionele ruimte kan bijvoorbeeld worden gebruikt door organisaties of privépersonen voor het organiseren van activiteiten op het gebied van sport, cultuur, ontmoeting en welzijn.” Zowel privépersonen als organisaties mogen de enquête invullen. Zo wordt ook in kaart gebracht of er al initiatiefnemers zijn die in de toekomst graag evenementen of activiteiten willen organiseren.

De enquête kan tot 18 mei worden ingevuld. Daarna zal de gemeente in samenwerking met onderzoeksbureau Treem alle geleverde input analyseren en een rapport schrijven. Op basis hiervan zal er door onderzoeksbureau Treem een eindnotitie geschreven worden, welke gedeeld wordt met het college en de raad.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button