Den Helder

Schilderen tijdens NL Doet

Adverentie

Den Helder – Het is vrijdag 28 mei weer tijd voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NL Doet van het Oranjefonds. Dit jaar doet Consuminderhuis Het FUNdament ook mee. De buitenkant van het gebouw, het voormalige H&O gebouw aan de Dintelstraat, kan wel een likje verf gebruiken.

De verf wordt via De Helders Uitdaging gesponsord door Verf van der Feer en Trimetal. “We zijn nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die ons willen helpen met schilderen”, laat Het Fundament weten. “Uiteraard wordt er goed gezorgd voor de mensen die bij ons aan de slag gaan; zo is er koffie en thee en een lekkere lunch. De actiedag is van 09:00 uur tot 16:00 uur, maar een paar uurtjes helpen mag natuurlijk ook.”

Opgeven voor NL Doet kan via nldoet.nl Of door een mail te sturen naar hetfundament153@gmail.com. Meer weten over het FUNdament ga dan naar www.fundamentdenhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button