112

Slippartij in hagelbui

Adverentie

Den Oever – Tijdens een hagelbui heeft donderdag vroeg in de ochtend een ongeval plaatsgevonden op de Afsluitdijk. De bestuurder van een auto raakte de macht over het voertuig kwijt tussen Den Oever en Breezanddijk en raakte in een slip en knalde tegen de vangrail.

Het voertuig kwam tot stilstand op een rijgedeelte van de weg. Een achteropkomende vrachtwagen heeft de weg veiliggesteld door schuin op het weggedeelte van de gestrande auto te parkeren.

Een ambulanceteam heeft de vrouw opgevangen en behandeld, ze hoefde niet naar een ziekenhuis te worden vervoerd. De auto is total loss geraakt en afgevoerd door een berger. Hierdoor werd een veilige situatie gecreëerd. Tijdens het incident werd het verkeer over de vluchtstrook geleid.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button