Sport

Henk Grol verzorgt judolessen bij Asahi-San

Advertentie:

Hippolytushoef – De bekende judoka Henk Grol verzorgt op zaterdag 14 mei een tweetal judolessen voor de leden van judovereniging Asahi-San. De lessen vinden plaats in de dojo van Asahi-San aan de Butterhoek in Hippolytushoef. Met de lessen van Henk Grol geven de jeugdleden van Asahi-San zich het mooiste cadeau dat zij zich kunnen wensen. Immers: de komst van Henk Grol is mogelijk geworden door de geweldige opbrengst van De Grote Clubactie – afgelopen najaar. De kinderen hebben dit dus zelf met de verkoop van lootjes verdiend.

De komst van Henk Grol naar Hippolytushoef is een geweldige stimulans voor Asahi-San. In het afgelopen jaar boekte de vereniging (in Corona-tijd!) een groei van tien jeugdleden en het spreekt voor zich dat nieuwe leden zich kunnen melden via www.asahi-san.nl.

Henk Grol behoort tot Nederlands beste judoka’s. Hij won tweemaal brons op de Olympische Spelen, driemaal de zilveren medaille op de wereldkampioenschappen en was driemaal Europees kampioen. Henk Grol is een groot voorbeeld voor alle judoka’s in Nederland. De judoka’s van Asahi-San staan te trappelen om Henk eens stevig in een houdgreep te nemen!

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button