Jeugd

Eindexamenwerk en “De kunstenaar als mythe” in Kunsthal 45

Adverentie

Den Helder – “Never a dull moment” bij Kunsthal 45. Na een hectische Koningsweek waar met plezier op teruggekeken wordt, staan de volgende XTRA activiteiten alweer op de rol.

Zondag 14 mei is er een rondleiding over de expositie Goed, Beter, Best. Makers en docenten geven een toelichting op de totstandkoming van het eindexamenwerk, wat de uitgangspunten waren en hoe het proces er uitzag.

Een week daarna, op zondag 21 mei, wordt de tweede boekenmiddag georganiseerd. Met als uitgangspunt “De kunstenaar als mythe” gaan aanwezigen met elkaar in gesprek. Er zal wat meer publiek zijn, gezien de leerlingen die die middag aanwezig zijn, dus mogelijk een wat grotere tafel dan de eerste keer. Het is zien hoe het loopt, en vaak is het interessant in Kunsthal45

Voor beide activiteiten geldt: deelname inclusief koffie/thee met wat lekkers is € 7,50. Vrienden € 5,00. Tot 21 jaar is toegang gratis. Aanmelding is fijn via info@kunsthal45.nl en het begint om 15.00 uur.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button