Hollands KroonVideo

Bewakingscamera’s blijven voorlopig staan (video)

Adverentie

Hippolytushoef – Sinds 2000 wordt de familie Schmidt die een huis bewonen aan de Elft regelmatig lastig gevallen door middel van pesterijen. Volgens Wouter Schmidt gebeurt dit omdat zij van Joodse afkomst zijn. Hij kan niets anders bedenken wat iemand zo ver drijft om dit deze familie aan te doen.

In oktober vorig jaar ging er bij de familie een enorm zwaar vuurwerk af waarbij het zijraam werd vernield. Zie dit bericht.

Enkele maanden geleden heeft de gemeente een tweetal bewakingscamera’s om de woning geplaatst om zodoende de uit de hand gelopen situatie onder controle te krijgen. “Het aantal incidenten is sindsdien wel afgenomen, maar nog niet helemaal voorbij. Er zijn geen vernielingen meer geweest, maar wel weer een aantal verbale opmerkingen. Onze dochter durft de straat niet op”, aldus Wouter Schmidt.

In overleg met de gemeente is daarom besloten om de enorme camera’s voorlopig in de tuin te laten staan totdat de pesterijen geheel over zijn.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button