Den HelderVideo

Anderhalf uur wachten op een poepende koe (video)

Julianadorp – Na de laatste competitiewedstrijd van JVC 1, die met 7-0 gewonnen werd van de Kennemers, organiseerde de voetbalclub een koe loterij. Van te voren kon je gokken waar de koe zijn uitwerpselen zou laten vallen. Je kon 5% van de totale opbrengsten winnen. Mocht de koe na 90 minuten niet hebben gepoept, dan wint de kavel waar op dat moment de rechter voorpoot van de koe zich bevindt.

De volle 90 minuten hebben de gokkers ook moeten wachten, wat de koe wilde niet helemaal meewerken. De hoofdprijs ging naar Per en Jos jr. Thomas. De kavels die direct aansloten op de winnende kavel wonnen ook een prijs. Zij gingen er vandoor met een cadeaubon van Reus Sport of een prijs van Keurslager Jos Koeleman.

De koe loterij is 1 van de activiteiten van het 100-jarig jubileum van JVC Julianadorp. Zo zijn er meerdere toernooien, komt er nog een receptie en in het weekend van 24,25 en 26 juni is het feest. Kaartjes zijn daarvoor nog te kopen op de website van JVC, bij BloemZ en dorpscafé Koenen.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

Back to top button