Uitgaan

Kaartverkoop Kampanje gaat hard, Youp en Fred al uitverkocht

Den Helder – De kaartverkoop bij de Kampanje voor het nieuwe theaterseizoen 2022-2023 is afgelopen vrijdag met veel succes van start gegaan! De tien bestverkochte voorstellingen zijn inmiddels bekend. Youp van ’t Hek en Fred van Leer zijn uitverkocht, maar voor de andere voorstellingen in de top 10 en alle niet nader genoemde voorstellingen zijn nog kaarten te bestellen. Bijgeboekt is OG3NE op woensdag 30 november 2022.

  1. Youp van ’t Hek – De Laatste Ronde – UITVERKOCHT
  2. Bert Visscher – Dat zie je een ander niet doen
  3. The Dirty Daddies – The best tour EVER tour
  4. Fred van Leer – En Route – UITVERKOCHT
  5. Ilse DeLange – Theatertour
  6. Pieter Derks – Uit het niets
  7. Theo Maassen – Onbekend terrein
  8. Lenette van Dongen – Dat doet ze anders nooit
  9. The Analogues – Hello Goodbye: The Very Best Of The Studio Years
  10. Waylon – Theatershow – Gewoon Willem

Naast de top 10 zijn er nog vele andere mooie voorstellingen te reserveren, waaronder de muziekvoorstellingen van Cesar Zuiderwijk, Carel Kraayenhof Quartet en Mell & Vintage Future. Of de musicals ‘The Prom’ en ‘Blind Date’ en ‘Before After’ van de nieuwe en veelbelovende producent Oatmilk. Cabaret blijft onverminderd populair, maar ook voor de voorstellingen van Paulien Cornelisse, Vlamousse, Johan Goossens en Kasper van Kooten zijn nog kaarten te reserveren.

Er zijn ook prachtige toneelvoorstellingen, zoals ‘Momentum’ met onder anderen Waldemar Torenstra, ‘Hendrik Groen’ met jonge acteurs zoals Beau Schneider en ‘Nu ik je zie’ met Soy Kroon welke stuk voor stuk meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken. Dat geldt eveneens voor de klassieke voorstellingen ‘Così fan tutte’ van een bijzonder gelegenheidsorkest het Ukraine Liberation Orchestra. Kinderen willen uiteraard komend theaterseizoen ‘Ravi de Robot’, Het Feest van tante Rita en ‘De Schippers van de Kameleon’ niet missen!

Kaarten reserveren kan via www.kampanje.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button