Uitgaan

Veel belangstelling voor Pinksterfeesten ’t Veld

Adverentie

’t Veld – Ook in ’t Veld is het Pinksterweekend kermis en zijn er de Pinksterfeesten. Zaterdag was er veel belangstelling voor de tienkamp en ook zondag waren er tal van activiteiten. Het Pinkstercomité was dan ook bijzonder tevreden, na twee jaar niet konden ze eindelijk de festiviteiten weer volop organiseren.

Op Sportpark de Kogge werden de spellen onder grote belangstelling afgewerkt. Het team Drenaclajo’s van coach Tom Ruiter werd de verrassende winnaar met op de tweede plaats Kop End van coach Rino Visser, met in hun kielzog de Rijdersstraters van coach Mike Leegwater die als derde op het ereschavot mocht plaatsnemen.

Zondag ging om 16.00 uur het spectaculaire Steenwerpen op de Rijdersraat, ter hoogte van het Kermisterrein, van start. Op tweede Pinksterdag worden de Pinksterfeesten afgesloten met de Wielerronde in ’t Veld. Om 12.00 uur wordt er gestart met de Dikke-Banden-Rugzakrace voor de kinderen. Een half uur later start de Funklasse, gevolgd door de Sportklasse/Amateurs om 13.30 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button