Kop van Noord-Holland

KopGroep Bibliotheken publiceert jaarverslag 2022

Adverentie

Kop van Noord-Holland – Het jaarverslag van KopGroep Bibliotheken staat online. In het digitale magazine vertellen medewerkers, deelnemers aan projecten en andere betrokkenen over hun ervaringen in het afgelopen jaar. De organisatie ziet 2022 als een jaar van ontwikkeling, groei, tevredenheid en trots.

Anita Ruder, directeur van KopGroep Bibliotheken, is trots op de impact die er gemaakt wordt. Ruder vertelt dat KopGroep Bibliotheken ondanks de pandemie in ontwikkeling bleef. 2022 betekende voor de bibliotheek een nieuw hoofdstuk, waarin die ontwikkelingen niet alleen werden voortgezet, maar ook geëvalueerd, bijgestuurd, bestendigd en bescheiden gevierd.

Met de verhalen uit de praktijk en de impact die daarmee wordt gemaakt, geeft het jaarverslag een kijkje in de keuken van de bibliotheek. Wat betekent het aanbod voor bezoekers? Wat levert een cursus Klik & Tik nou echt op voor een cursist? Hoe helpt het Taalcafé mensen verder in hun dagelijks leven? Lukt het KopGroep Bibliotheken inderdaad om meer kinderen aan het lezen te krijgen? De verhalen zijn terug te vinden in het jaarverslag 2022: Kopgroep bibliotheken.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button