Den HelderUitgaan

Percussionist Jeroen de Rijk en bassist Juan Pablo Nahar in Hotel Wienerhof

Adverentie

Den Helder – Jos van Beest geeft zondag 11 juni zijn derde concert in de reeks “Jos van Beest ontvangt…” in Hotel Wienerhof. Van Beest, die zelf jazzpianist is, ontvangt percussionist Jeroen de Rijk en bassist Juan Pablo Nahar.

Jeroen de Rijk is een multi-stijl percussionist en muziekondernemer in Amsterdam. Sinds 1981 heeft hij op ca 350 albums gespeeld en talloze jingles ingespeeld. Sinds 1998 is de Rijk eigenaar van Baileo Music Productions BV, een boekingskantoor voor live muziek en cd/vinyl/dvd label met ongeveer zestig releases. Jeroen speelde onder andere samen met Bruno Mars (Versace On The Floor), Michael Jackson (Love Never Felt So Good), David Guetta, Mr. Probz, Gino Vannelli, Mezzoforte, Yellowjackets, Metropole Orchestra, George Duke, Jazz Orchestra Of The Concertgebouw, Candy Dulfer en Golden Earring.

Pablo Nahar is een Surinaams-Nederlands musicus en componist. Nahar speelt basgitaar en contrabas en leidde verschillende muziekensembles. Daarnaast gaf hij les aan het conservatorium. Nahar is één van de pioniers in de Paramaribop en wordt wel de Grand Old Man van de Surinaamse jazzmuziek genoemd.

Aanvang
Het optreden begint zondag 11 juni om 15:00 uur en vindt plaats in Hotel Wienerhof, gevestigd aan Parallelweg 7 in Den Helder. Kaarten zijn zondag 11 juni voor € 10 verkrijgbaar aan de deur van het hotel.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button