Den HelderUitgaan

Voorlichtingsavond bevallen in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – De afdeling verloskunde van Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder, houdt op donderdag 22 juni een voorlichtingsavond over bevallen. De bijeenkomst vindt van 19:00 tot 21:00 uur plaats in de Zuster Kueterzaal. De zaal is vanaf 18:30 uur open en toegang is gratis.

Tijdens de voorlichtingsavond staat de gang van zaken op de verloskamers en de verpleegafdeling centraal. Verschillende deskundigen komen aan het woord en er is ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast krijgen de aanwezigen (zo mogelijk) een rondleiding op de verloskamers en de couveuse afdeling. Deze avond is zinvol voor alle zwangeren, want ook een geplande thuisbevalling kan onverhoopt in het ziekenhuis eindigen. Dan is het prettig om als aanstaande ouders te weten wat er gaat gebeuren.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar bevallen-denhelder@nwz.nl. Verzocht wordt om in de mail de naam, telefoonnummer en het aantal meegebrachte personen te vermelden. Noordwest Ziekenhuisgroep Den Helder is gevestigd aan de Huisduinerweg 3.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button