Hollands Kroon

Wieringer Wandel4daagse trekt steeds meer wandelaars (video)

Adverentie

Hippolytushoef – De Soroptimistclub Wieringerland organiseert al zeven jaar de Wieringer Wandel4daagse. Maandag vond de eerste loop van 2023 plaats.

Het vertrek- en aankomstpunt was zoals altijd het sportveld aan de Belterlaan. Het deelnemersaantal lag dit jaar op 450, wat meer is dan vorig jaar. Een stijgende lijn dus. De weersverwachting is voor alle dagen prima en de deelnemers gingen dan ook met een brede glimlach op pad om het landschap van Hippolytushoef en omstreken te verkennen.

Naast veel kinderen, groepen en eenlingen was ook de heer de Vries uit Medemblik weer aanwezig om alweer zijn 41e Vierdaagse te voltooien. Aanstaande donderdag is de laatste dag van de Wandel4daagse. De intocht gaat door het centrum van Hippolytushoef en eindigt op het sportveld aan de Belterlaan.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button