Politiek

Peiling over cultuurbeleid in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – De gemeente Den Helder vraagt haar inwoners een peiling in te vullen over het cultuurbeleid van de gemeente. De resultaten van deze peiling wil de gemeente gebruiken om het cultuurbeleid bij te werken.

In het cultuurbeleid staat wat de gemeente belangrijk vindt op het gebied van cultuur en waaraan de komende jaren gewerkt wordt. Het cultuurbeleid bestaat uit vier thema’s: kinderen en cultuur; iedereen doet mee; Den Helder culturele hart van de regio; cultureel ondernemerschap.

Inwoners die de peiling invullen, maken kans op een vrijkaartje voor een bezoek aan één van de culturele instellingen in de gemeente Den Helder, zoals theater de Kampanje of Fort Kijkduin. De peiling kan worden ingevuld op ingesprek.denhelder.nl. Dit kan van 10 juni tot 24 juni.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button