Nieuwe Lidl Julianadorp tabaksvrij en energiezuinig

Julianadorp – Lidl opent op woensdag 8 juli om 9:00 uur officieel de nieuwe winkel in Julianadorp, aan de Schoolweg. Klanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen.

Deze nieuwe winkel heeft een winkelvloeroppervlakte van circa 1000 vierkante meter. Het filiaal is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten, een servicebalie en een uitgebreide warme bakkerij. Ook komt er een tapasmeubel met een divers en betaalbaar assortiment aan tapas- en borrelhapjes. “Onze winkel is erg mooi geworden en voldoet aan alle hedendaagse winkelgemakken. Het ruime vers assortiment is echt een aanwinst voor onze klanten”, aldus supermarktmanager Bjorn.

Geen sigaretten en tabak
In de nieuwe winkels van Lidl worden geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is hiermee de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten en tabak. Het nieuwe filiaal in Julianadorp kenmerkt zich door vele milieuvriendelijke en energiezuinige aspecten. Zo is het filiaal voorzien van zonnepanelen en LED-verlichting. Het filiaal volledig aardgasvrij. Alle medewerkers krijgen scholing om energiebewust te werken en er is constante monitoring op het energieverbruik. Ook het afval wordt gescheiden.

Het nieuwe Lidl filiaal is te vinden aan de Schoolweg 20 in Julianadorp. Parkeren is mogelijk op een van de vele gratis parkeerplaatsen.

Mobiele versie afsluiten