Sport

Hoofdtrainer VV Succes stapt eind seizoen op

Advertentie:

Hippolytushoef – Trainer Ben Visser en het bestuur van VV Succes hebben in goed onderling overleg besloten eind dit seizoen uit elkaar te gaan.

Visser is duidelijk in zijn oordeel: ‘’Ik was in december met het bestuur van de club overeengekomen om ook komend seizoen voor de groep te staan als hoofdtrainer. In de afgelopen periode kwamen er toch wel twijfels bij mij of ik wel de juiste man was om deze groep verder te brengen. Mijn twijfels over komend seizoen heb ik kenbaar gemaakt bij het bestuur. We hebben deze week bij elkaar gezeten om de mogelijkheden te bespreken en daarna conclusies getrokken dat het voor beide partijen beter is om na dit seizoen niet verder te gaan”.

”We zijn nu halverwege het seizoen en er is nog genoeg om voor te spelen. We zullen er dan ook alles aan doen om dit seizoen goed af te sluiten. Dit is een hele fijne club, en we gaan er alles aan doen om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten’’, aldus Ben Visser.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button