Sport

Pijnlijk verlies voor CV Wieringermeer

Advertentie:

Slootdorp – CV Wieringermeer ging met 1-2 onderuit tegen Sporting Krommenie. Dat verlies heeft het team van trainer Patrick van Bunderen pijn gedaan.

In de eerste helft ging het nog redelijk. Van Bunderen “We begonnen redelijk en er waren verschillende mogelijkheden om te scoren. Helaas was er weinig tot geen geluk. In de tweede helft maakten we toch 1-0. Kevin de Bruin kopte een mooie voorzet van Lex Zeeman binnen.”

Door twee persoonlijke fouten ging het fout. “Dat resulteerde in twee mooi uitgespeelde counters van een stugge tegenstander. Beide keren moesten we incasseren dat ze op het scorebord kwamen.” Voor het eerst sinds weken werd er weer verloren. “Dat was absoluut niet nodig geweest. We staan nog wel steeds vast op de derde plek van de ranglijst.”

Volgende week is CV Wieringermeer vrij van verplichtingen. De week daarna hoeft het team van trainer van Bunderen ook niet in actie te komen. Zaterdag 24 februari wacht Opperdoes. “Dat zal vast ook weer een hele strijd worden. We gaan hard trainen om aan dat duel zo goed mogelijk te beginnen.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button