Den HelderHollands KroonLOS Den HelderRegio NoordkopRTV Noordkop

10 jaar Hollands Kroon en Marinedagen bij Regio Noordkop

Regio Noordkop – Het is komend weekend zowel in Den Helder als in Hollands Kroon groot feest. Waar in de marinestad de Marinedagen worden gehouden, viert de buurgemeente het 10-jarig bestaan. Bij Regio Noordkop is hier zaterdag uitgebreid aandacht voor.

Noordkop Radio zet de mobiele studio neer Sportcentrum VZV in ’t Veld en doet vanaf 10.00 uur live verslag van de festiviteiten in het kader van 10 jaar Hollands Kroon. Verslaggevers zijn verder ook aanwezig op de overige drie feestlocaties, te weten Anna Paulowna, Hippolytushoef en Wieringerwerf. Regio Noordkop TV gaat langs op alle locaties en die verslaggeving is vanaf zaterdagavond te zien via het tv-kanaal van de omroep en via regionoordkop.nl.

Marinedagen
Ook bij de Marinedagen in Den Helder gaat Regio Noordkop TV op bezoek en ook dit verslag zal in de loop van de zaterdag online verschijnen. Een verslaggever van LOS radio is op het terrein te vinden voor interviews met bezoekers, deelnemers en organisatie. Die interviews zijn zaterdag te horen tijdens speciale uitzendingen op LOS radio, tussen 11.00 en 13.00 en tussen 14.00 en 15.00 uur.

Luisteren naar LOS en/of Noordkop radio kan via regionoordkop.nl, via DAB+, FM, de gratis Regio Noordkop App en digitaal via vrijwel alle aanbieders. Klik hier voor alle frequenties.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button