Hollands KroonZakelijk

Nieuwe lunchroom Eig&wijz op Lutje

Westerland – Onder het genot van een hapje of drankje lekker genieten van het surfstrandje en al het moois op het Amstelmeer. Dit kan bij de nieuwe lunchroom Eig&wijz van Angelique Doves en Remco Helder. De lunchroom is te vinden aan de Lutjeweg.

Het was nog even wachten op de benodigde vergunningen, maar zodra deze binnen waren konden de twee enthousiast aan de slag om hun droom te verwezenlijken. Remco werkt bij de brandweer in Haarlem, maar is zoveel mogelijk aanwezig in de lunchroom. Momenteel hebben zij één personeelslid (Marjolein), maar wel op zoek naar versterking. Een eigen lunchroom en dat nog wel op één van de mooiste plekken in Hollands Kroon. Het Lutje- en surfstrand is de laatste jaren volop in ontwikkeling en komt steeds meer in trek bij zowel jong als oud.

Het ondernemerschap zit bij Angelique in de familie, dus het was even wachten op een goede en juiste locatie. Deze kwam nadat Bernice en Romy Reenders aangaven om alleen nog hun locatie Strandthuys Lutje te willen voortzetten. Er blijft wel een goede samenwerking tussen beiden, want zij willen later samen het één en ander gaan organiseren om het geheel aantrekkelijk te maken en te houden.

Feestelijke opening
De lunchroom is reeds geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.30 tot 18.00 uur. Angelique en Remco willen deze nieuwe start niet zomaar voorbij laten gaan en organiseren daarom op zaterdag 16 juli vanaf 12.00 uur een feestelijke opening, waarbij iedereen welkom is. Voor de kinderen komt er een verrassing in de vorm van een speeltoestel en zangeres en entertainer Petra Rotgans zal voor de gezellige noot zorgen.

Meer informatie op facebook: Eig&wijz

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button