Hollands KroonPolitiek

Theo Meskers en Theo Groot klaar voor nieuwe uitdagingen

Anna Paulowna – Afzwaaiende wethouders Theo Meskers en Theo Groot namen woensdagmiddag in Het Kerkje in Anna Paulowna op feestelijke manier afscheid van collega’s, raadsleden en andere personen die ze het afgelopen decennium zijn tegengekomen in hun werk voor de gemeente. Beiden heren weten al wat ze gaan doen nu hun bestuursfunctie erop zit: Meskers gaat aan de slag voor de gemeente Schiedam en hoewel Groot eigenlijk met pensioen gaat komt hij op korte termijn alweer in de lucht met een nieuw project.

Theo Groot in gesprek met Helderse collega Kees Visser, links de vrouw van Groot.

Wat dat project precies inhoudt wilde Groot nog niet verklappen. Binnenkort daarover dus meer. Meskers is inmiddels in dienst getreden bij de gemeente Schiedam, als Projectleider Flexwonen. Hij geeft aan veel zin te hebben in zijn nieuwe uitdaging. Een nieuwe positie als wethouder of een andere bestuursfunctie in de toekomst sluit hij zeker niet uit, maar voor nu blijft hij op deze manier werkzaam binnen de publieke sector.

Theo Meskers neemt cadeaus en bedankjes in ontvangst.

Bij het afscheid van de portefeuillehouders waren onder andere veel van de Hollands Kroonse raadsleden aanwezig. Ook de nieuwe collegeleden kwamen langs. Wethouder Mary van Gent en burgemeester Rian van Dam, die samen met Meskers en Groot de afgelopen jaren het college vormden, konden uiteraard niet ontbreken. Collega bestuurders uit andere gemeenten lieten ook hun gezicht zien, net als directieleden van organisaties als de LTO. Meskers en Groot, beiden vergezeld door hun vrouw, namen cadeaus en complimenten in ontvangst.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Ik kon de moed niet opbrengen na alles wat ik heb ondervonden bij hun aanwezigheid als wethouders van Hollands Kroon samen met dhr. Nawijn als burgemeester.

Back to top button
%d bloggers liken dit: