Hollands Kroon

Inschrijving voor roeiwedstrijden tijdens de Flora- en Visserijdagen

Adverentie

Den Oever – IJsclub Voorwaarts organiseert traditioneel de roeiwedstrijden op de dag van de Vlootschouw, dit jaar is dit op maandag 26 augustus, aanvang 09.00 uur
Er is een categorie voor de heren- en voor de dames. De ploegen bestaan uit acht roeiers en een stuurman of stuurvrouw. Bij de dames waren vorig jaar De Bonkte Hongd eerste en bij de heren was dat Corfa ten Brinke. Dus dit zijn de twee teams die hun titel moeten verdedigen.

Voor het terug slepen van de roeisloepen doet de organisatie een beroep op de KNRM Den Oever, en die gaan dit, net als vorig jaar weer voor hun verzorgen.
Deelname kost € 25,–per ploeg. Net als voorgaande jaren.
Men kan zich inschrijven doormiddel van € 25,– over te maken op Rabobankrekening nummer NL04RABO 0370362667 t.n.v. IJsclub ‘Voorwaarts’ ondervermelding van naam roeiploeg, stuurman/vrouw en heren of damesploeg.

De betaling moet op 22 augustus a.s. op onze rekening staan.
IJsclub Voorwaarts wil de volgende sponsoren bedanken voor hun belangenloze medewerking hieraan, want zonder hun kunnen we niet. De Tent op de Haven-Edwin Wittink, KNRM station Den Oever, Luyt Groep, Sanfirden Technics, familie Wigbout WR 161 en Marine Watersportvereniging. En natuurlijk worden ook al hun vrijwilligers bedankt voor hun inzet.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button