Schagen

Laatste missen naar halve finale

Advertentie:

Ze zijn bekend, de laatste drie have finalisten van 2019 van de Miss Callantsoog verkiezing. Met deze drie dames zijn er voor elke halve finale negen missen die gaan strijden om de felbegeerde titel Miss Callantsoog 2019.

Het was na een prachtig Popweekend in Schagen ook bij Brekers een mooi en gezellig feest, waarin alleen maar werd gelachen en gedanst. De dames die de catwalk opliepen maakten het de jury erg lastig om tot een oordeel te komen en maar drie dames door te laten gaan.

Het is echter weer gelukt en de gelukkigen zijn Joyce Boom (18 jaar uit Heerhugowaard), in het midden van de foto staat Nienke Bakker (23) en geheel rechts de 27-jarige Daphne Saal uit Zwaag. Op 12 en 19 augustus zijn de halve finales en op 26 augustus de finale.

Foto: Ravi Burema.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. Fotograaf vond de borsten nieuws waardiger dan het gezicht van de halve finalisten? (vooral de rechtse).

Wellicht ook interessant

Back to top button