Regio NoordkopUitgaan

Open dag bij de omroep, komt allen!

Advertentie:

Den Helder – Het is vrijdag 22 maart Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen en ook Regio Noordkop doet mee. De streekomroep grijpt de gelegenheid aan om er maar direct een kleine open dag van te maken. Dat betekent dat iedereen welkom is en dat vooraf aanmelden mag, maar niet echt nodig is.

De deuren van de omroep openen om 09.00 uur en vervolgens is het tot 17.00 uur vrije inloop. De gehele dag is er live radio en kan het omroepcomplex bezichtigd worden. Wie even mee wil doen op de radio mag dat, verzoekjes zijn uiteraard altijd goed en wie gewoon even met medewerkers in gesprek wil over de omroep, de media of het weer, is ook welkom. De redactie is gewoon aan het werk, dus ook de verslaggevers (tenzij ze net even op pad zijn) zijn aanspreekbaar.

De koffie (thee, frisje of een glaasje water) staat klaar. Regio Noordkop, de streekomroep voor Den Helder en Hollands Kroon, is te vinden aan de Torplaan 4 (1785 BA) in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button