Den Helder

Reclameborden ‘Geniet van Den Helder’ staan klaar voor bewondering

Den Helder – Gemeente Den Helder organiseerde in mei 2020 een fotowedstrijd. Iedereen kon meedoen en een foto insturen van een zelfgekozen favoriete plek in de coronatijd. De bushokjes met de foto’s van winnaars zijn nu klaar om bewonderd te worden door heel Den Helder.

Een onafhankelijke jury heeft de vijf mooiste en meest bijzondere foto’s uitgekozen. De allermooiste inzending is uitgeroepen tot de winnaar van deze fotowedstrijd. Sandra Govers heeft gewonnen en ontving zelfs een lokale cadeaubon ter waarde van € 50,-. Verder zijn de foto’s van Micha en Kelly Koopmans, Murielle Melaet, Kim Smit en M. Pleiter nu ook te bewonderen in verschillende bushokjes.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button